I år har vi ett delvis nytt kartområde. Precis som förra året finns tätorten med, men vi får lite nya skogsmarker att utforska.
Lagom till kartsläppen bjuder vi på ytterligare hissnande naturupplevelser! Inför 2017 har vi samma format på huvudkartan. Det är en stor karta men som är vikt tre gånger till en folder.Kartområdet blir lika stort till ytan, men i år vänder vi oss väster ut, mot Rudsberg och det fantastiskt vackra området vid Västby. Precis som förra året bjuder vi på några extra stolpar som passar extra bra att ta på cykelturen.

Tänk gärna lite extra på miljön och kulturarvet och var rädd om kartan. Extrakartorna kommer i stort sett att täcka samma område, utom för skogskontrollerna där vi bjuder på ny outforskad mark i sammanhanget! Och vi kommer att utvidga området för den som gillar cykelturer.

Halloj och grattis!

Som de flesta förstått har det brunnit i området för årets Friska Molkom och för deltagares säkerhet och av omsorg för markägare gör vi en del förändringar.

I år använder vi endast Apoteket som utlämningsställe

Friska Molkom passar alla! Det är enkelt att komma igång och du gör det när det passar. Du väljer själv ditt tempo eller om du vill ha sällskap. På köpet får du se mer av bygden och får frisk luft!

I år träder en ny lag i kraft